Rådgivning

Vi hjelper våre kunder til å prestere bedre gjennom effektivisering av rutiner og økonomisk rådgivning. Vi har faglig ekspertise og erfaring fra en rekke områder. I tillegg samarbeider vi med flere fagmiljøer.

Les mer Kontakt oss

Økonomisk rådgivning

Er du egentlig så lønnsom som du burde vært? Kanskje bedriften din er inne i en vekstperiode, men du har likevel problemer med likviditet, riktig bemanning, eller kontroll over kostnadene? Vi hjelper deg slik at bedriften kan vokse kontrollert og øke lønnsomheten.

 

Analyse

I en tid med overflod av informasjon, blir det å forstå, tolke og analysere de tilgjengelige dataene stadig viktigere. Oppdaterte nøkkeltall er en forutsetning for å sikre god beslutningsinformasjon. Vi hjelper deg med å kartlegge innsikten du trenger for å ta riktige beslutninger.

 

Budsjettering

Hvordan styrer du virksomheten din? Hva bruker du som beslutningsgrunnlag? Skal du vokse, effektivisere og få opp lønnsomheten, må du ha alle relevante tall på plass. Budsjettet ditt fungerer hensiktsmessig som styringsverktøy bare når det er basert på et oppdatert og løpende regnskap.

Budsjettet legger mål for inntekter og rammer for utgifter. Men en plan må også være fleksibel. Har du en moderne, skybasert økonomiløsning, kan du automatisk oppdatere prognoser etter hvert som du får ny informasjon på bordet. Samtidig er regnskap og budsjett avgjørende innsikt: Hva er egentlig de kritiske suksessfaktorene i din bedrift? Vi hjelper deg med både system, prosess og strategi

 

Bedriftsrådgivning

Trenger bedriften en sparringspartner? Vi kan bistå på en rekke områder:

  • Valg av selskapsform og etablering av aksjeselskap
  • Restrukturering
  • Omstillingsprosesser
  • Virksomhetsoverdragelse
  • Spørsmål om skatter og avgifter
  • Arv og generasjonsskifte
Christian Tvete

Ønsker du bistand med regnskapstjenester til din bedrift?

Mitt navn er Christian og jeg er daglig leder i Agenda Regnskap AS.
Kontakt meg gjerne for en uforpliktende prat.

Kontakt meg