Skybaserte regnskapssystemer

Digitaliseringen skjer i et høyt tempo og det er viktig at bedriften benytter moderne systemer som sørger for effektiv drift. Vi hjelper deg med å velge, sette opp, tilpasse, vedlikeholde og integrere ditt økonomisystem (ERP).

Les mer kontakt oss

Integrasjoner

Foruten moderne systemer kreves gode integrasjoner. En integrasjon lar deg koble sammen et system eller verktøy du allerede bruker med regnskapssystemet. Du kan for eksempel koble sammen nettbutikken eller kassasystemet ditt, slik at du automatisk får inn daglig salg og utbetalinger direkte i regnskapssystemet. På denne måten sparer du både tid og penger. Vi hjelper deg med å velge og sette opp korrekte integrasjoner.

 

Arbeidsprosesser

Vi er veldig opptatt av effektive arbeidsprosesser. Det krever gode rutiner og kommunikasjon mellom kunde og regnskapsfører. En smart arbeidsfordeling gir kunden en bedre arbeidshverdag med mindre feil uønskede arbeidsoppgaver.

 

Tripletex

Tripletex er et skybasert ERP-system som automatiserer en rekke manuelle prosesser som bilagsregistrering og bankavstemming. Dette medfører frigjøring av tid og bedre kontroll siden regnskapet er løpende ajour. Alle utbetalinger gjøres direkte fra systemet og blir automatisk bokført, slik at leverandørreskontroen alltid er ajour. Tripletex har integrasjoner og mulighet for å kobles mot en rekke eksisterende systemløsninger.

Les mer om Tripletex
Christian Tvete

Ønsker du bistand med regnskapstjenester til din bedrift?

Mitt navn er Christian og jeg er daglig leder i Agenda Regnskap AS.
Kontakt meg gjerne for en uforpliktende prat.

Kontakt meg